Maraš će ponovo na sud

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

Maraš će ponovo na sud

Ujedinjeni regioni Srbije su se očekivano priključili svojim koalicionim partnerima
Srpskoj naprednoj stranci u pokušaju da se obračunaju sa opozicijom.

Nakon saopštenja SNS u kojem se spominju „Čanak i saučesnici" odgovorni za sve loše u Srbiji, počev od reforme pravosuđa, danas se oglasio i URS čiji je lider, za razliku od Čanka, 12 godina u vlasti sa svojim ministrima.

LSV Novi Sad

Iako je pre četiri meseca već tužen zbog slične izjave, funkcioner URS Slobodan Maraš i danas, koristeći se Gebelsovim pravilom da više puta ponovljena laž postaje istina, navodi da je Čanak bio preokupiran „sanacijom" Metals banke, kasnije Razvojne banke Vojvodine.

I zato će ponovo na sud.

Ostaje samo da se vidi hoće li policija i pravosuđe biti efikasno kao kada treba proganjati ligaše, što smo ovih dana videli na primeru Aleksandra Martona u Zrenjaninu.

Što se tiče učinka, koji spominje Maraš, upravo je Dinkić godinama bio jedan od glavnih kočničara decentralizacije uopšte, a zatim i rada Nacionalnog saveta za decentralizaciju.

Ceneći rad Mlađana Dinkića i njegovih ministara, ali i novopridošlih članova poput Maraša, građani i građanke su odlučili da u Novom Sadu i u Skupštini AP Vojvodine URS bude vanparlamentarna stranka.

Maraš, međutim, očito mora da govori sve što drugi funkcioneri URS ne bi sebi hteli da dozvole, kako bi se dokazao u društvu.

Jer, javnost još pamti njegove izjave poput onih iz novembra 2008. kada je u parlamentu za sadašnjeg partijskog šefa govorio da su malverzacije i neverovatno visoke plate gde god su Dinkićevi ljudi i da bi sve mogao da razume kada bi samo video jedan Dinkićev rezultat.

Potpredsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Branislav Antić




Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook