Marton i Matić posetili Lukićevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.

LSV

Oni su razgovarali sa sugrađanima o rezultatima postignutim u ovom mandatu, problemima građana u ovom naseljenom mestu, ali i planovima za dalji rad.

- Ukidanje godišnje registracije traktora, inicijativa za pune plate za trudnice, donošenje Zakona o javnoj svojini, samo su neki od rezultata koje smo ostvarili u prethodnom mandatu – izjavio je Matić, dodajući da je primetan porast broja članova kako u Zrenjaninu tako i u naseljenim mestima, ali da je najvažniji resurs koji krasi Ligu kvalitetan kadar i odgovornost ljudi na vodećim pozicijama. Igor Marton je poručio da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i da su u stalnom kontaktu sa sugrađanima.

- Konačno je došlo vreme da Liga socijaldemokrata Vojvodine preuzme vlast u Zrenjaninu, a samim tim i odgovornost za postignuto – istakao je Igor Marton, dodajući da je to potrebno da bi stvari u našem gradu i naseljenim mestima bile drugačije i bolje.

(BILSV, 18.05.2012.)     



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook