Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.

LSV

- Ovako izgleda voda u Zrenjaninu. Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem? Premijerka Ana Brnabić je o konačnom rešavanju govorila još pre dve godine. Ima li novosti - zapitao je Marton na Twitteru objavljujući fotografiju bazena u dvorištu jedne zrenjaninske porodice, napunjenog vodom koja je mutna i braon boje.

(SzILSV, 09.07.2020)



Odbori LSV | Sreda, 21. 12. 2011. | Komentara: 0

Decentralizovati Suboticu formiranjem novih opština

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Subotici pokreće veliku kampanju s ciljem da se formiraju posebne gradske opštine Čantavir, Bajmok i Palić, a reč je o staroj  ideji ligaša koju su kao vrednu pažnje tek u skorije vreme prepoznale i druge političke grupacije, istakao je juče na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Subotica  Veljko Vojnić.
Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 0

Neophodno više ulaganja u kulturu

ZRENJANIN - Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu može da se pohvali brojnim realizovanim aktivnostima tokom ove godine, u koje se ubraja preko 30 književnih večeri, tribine, radionice za decu, promocije radova dobitnika književnih priznanja, obeležavanje tradicionalnih manifestacija i značajnih jubileja, kao i rad sa fondovima „Todor Manojlović“ i „Ljilja i Milka Mijatov“.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Pokrenut ciklus tribina na temu poljoprivrede

PANČEVO - Pred brojnim poljoprivrednicima, okupljenim na poziv MO LSV Banatski Brestovac i GrO LSV Pančevo, sinoć je u Banatskom Brestovcu održana tribina na kojoj je dr. Radovanka Jakovljev-Lazić  održala predavanje na temu organske prozvodnje, preventive i zaštite bilja i upotrebe hemijskih preparata u povrtarstvu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook