Moguć razgovor oko projekata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 18. 06. 2016. | Komentara: 0

Moguć razgovor oko projekata


LSV

NOVI SAD - Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada nisu juče podržali izbor novog rukovodstva gradskog parlamenta jer ih, kako je u izjavi novinarima objasnio šef odborničke grupe LSV Aleksandar Kravić, niko o tome nije ni konsultovao.  

– Rekli smo da možemo razgovarati na temu određenih projekata oko kojih svi možemo da se složimo. Kako nismo dobili poziv, za sada nismo ni u gradskoj vlasti – naglasio je Kravić. Podsetio je da je Liga u više navrata govorila da se može razgovarati ako postoje projekti oko kojih bi se mogao postići dogovor, poput projekta izgradnje centralnog prečistača. 

– Ako takve ideje postoje da se takvi projekti rade, onda možemo o tome razgovarati – rekao je Kravić dodajući da će u suprotnom Liga teško biti deo vlasti. Za emisiju "Politbiro" na RTV-u Kravić je pojasnio o kakvim projektima Liga govori.

– Mi imamo nekoliko projekata, recimo, jedno je gradska bolnica, drugo je sređivanje podgrađa ispod tvrđave, treće je centralni prečistač za otpadne vode. To su stvari za koje mislimo da su izuzetno važne. Ima ih još mnogo, ali ja sam samo ovih nekoliko naveo i mislimo da, ako postoje ideje da se takvi projekti rade i da se oko njih okupi šira koalicija, onda možemo o tome razgovarati – zaključio je Kravić.
(BILSV, 18. 06. 2016)
 



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook