Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 06. 06. 2013. | Komentara: 0

Zaštititi standard građana Zrenjanina

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu apelovala je danas na gradske funkcionere da zaštite građane i građanke od zakonske regulative kojom će Zrenjaninu biti oduzeti prihodi, koji će se ubuduće slivati u republičku kasu.
Odbori LSV | Sreda, 05. 06. 2013. | Komentara: 0

Somboru će država oteti 100 miliona dinara

SOMBOR - Ministar ekonomije teško će moći da objasni građanima Srbije šta je razlika između poreza i harača, jer su novi zakoni po nama upravo to – harač, a ne porez – ustvrdila je potpredsednica Gradskog odbora LSV Sombor Sanja Stojačić na konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Sreda, 05. 06. 2013. | Komentara: 0

Gradska vlast je mogla sprečiti posledice nevremena

PANČEVO -  Potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo Jovan Petrovački rekao je danas da su Gradsko veće Pančeva, a pre svega Goran Pandurov, koji je u ovom telu zadužen za poljoprivredu, odgovorni što ništa nije učinjeno na rešavanju problema protivgradne zaštite.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook