Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 05. 2013. | Komentara: 0

Opština Kovačica prva podržala Deklaraciju o pravima Vojvodine

KOVAČICA – Opština Kovačica je prva opština koja je dala podršku Vladi AP Vojvodine za donošenje Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine. Od ukupno 39 odbornika u ovoj lokalnoj skupštini, za deklaraciju je glasao 21, među kojima su i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine, a ovaj dokument nisu podržali odbornici Socijalističke partije Srbije, PUPS, Srpske napredne stranke i njihovi koalicioni partneri Slovačka stranka i grupa građana Zelena jabuka.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2013. | Komentara: 0

Odbornici u Kikindi od jeseni elektronski glasaju

NOVI SAD - Kikinda je prva opština u kojoj je uveden sistem elektronske skupštine, a prva sednica na kojoj će se rad odvijati pomoću tablet računara biće u septembru.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2013. | Komentara: 0

Odbačen predlog LSV za smenu direktora Informatike

NOVI SAD - Vladajuća većina u Skupštini grada Novog Sada poslušala je preporuku svoje Komisije za kadrovska, administrativna i mandatsko-imunitetna pitanja, te u dnevni red današnje sednice parlamenta nije uvrstila Predlog rešenja o razrešenju v.d. direktora JKP „Informatika", koji je inicirala Liga socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook