Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Subota, 11. 05. 2013. | Komentara: 0

Vlast da saopšti konkretne rezultate, a funkcioneri svoje plate

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu najoštrije osuđuje nedavno obraćanje javnosti Ivana Bošnjaka, kandidata za odbornika u Skupštini Grada Zrenjanina na listi DSS-a 2008.godine, a danas istaknutog funkcionera SNS-a i gradonačelnika Zrenjanina, u kojem je uvredio dostojanstvo svih građana i građanki.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 05. 2013. | Komentara: 0

Ko je odgovoran za nečinjenje u slučaju Begeja?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od aktuelne vlasti da saopšti ko je od gradskih funkcionera odgovoran za nečinjenje u situaciji velikog ekološkog akcidenta, zbog kojeg građani i građanke Zrenjanina već nedelju dana trpe nesnosne neprijatne mirise i Begejom pluta hiljade mrtvih riba.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 05. 2013. | Komentara: 0

Za zapošljavanje u Kikindi izdvojeno 15 miliona dinara

KIKINDA – U budžetu opštine Kikinda za zapošljavanje je izdvojeno 15 miliona dinara. Od te sume pet miliona dinara biće udruženo sa sredstvima iz Republike, koja je kikindskoj opštini, na ime Lokalnog akcionog plana, odobrila 4,8 miliona dinara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook