Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Ligaši osvojili Savete MZ Dupljaja i Crvena Crkva

BELA CRKVA – Na izborima za Savete mesnih zajednica Dupljaja i Crvena Crkva, održanim prethodnog vikenda, Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla su odličan rezultat, na osnovu kojeg će imati i predsednike tih Saveta.
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Prekomponovana vlast i u Opovu

OPOVO – Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Opovo, koalicija grupe građana Milorad Soldatović, DS i SDPS sa SNS i URS  izglasala je razrešenje predsednika Skupštine opštine Opovo, funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine Petra Horvata.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2013. | Komentara: 0

Hitna revizija stručnosti imenovanih lica

PANČEVO – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećoj sednici Skupštine  grada tražiće hitnu reviziju stručnosti svih postavljenih, imenovanih i izabranih lica i proveru njihovih radnih biografija pred odbornicima, odnosno pred javnošću, jer smo u poslednjih nekoliko nedelja, svedoci otvaranja „Kadrovskih Pandorinih kutija“ vladajuće većine, istakao je danas predsednik odborničke grupe LSV u pančevačkom parlamentu Miloš Veselinov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook