Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Izborna skupstina OO LSV Zabalj

NOVI SAD – Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić rekao je da je LSV ostvarila najbolji razultat, od osnivanja do danas.On je na Izbornoj skupštini žabaljskog odbora, rekao i da je taj odbor dobro radio u prethodnom periodu.
Odbori LSV | Subota, 16. 03. 2013. | Komentara: 0

Aleksandar Kravić na čelu novosadskih ligaša

NOVI SAD - Aleksandar Kravić izabran je većinom glasova za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad. Na Izbornoj skupštini GrO, koja je danas održana po 14. put, glasalo je 198 delegata, a Kravićevu kandidaturu podržalo je 174.
Odbori LSV | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

LSV traži odgovornost za oduzimanje mandata odbornicima

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Grada Zrenjanina zatražila je danas odgovornost svih koji su učestvovali u donošenju odluke o oduzimanju mandata ligašu Tiboru Vašu i Goranu Kauriću iz Demokratske stranke, koju je kasnije poništio Upravni sud.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook