Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 11. 12. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast nesposobna da reaguje na probleme

ZRENJANIN – Direktna odgovornost za proglašeno vanredno stanje u gradu Zrenjaninu je na gradskoj vlasti i njenom neadekvatnom reagovanju na vremenske prilike rekao je na današnjoj konferenciji za novinare zrenjaninskog odbora LSV bivši direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ i član GrO LSV Branislav Knežević.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Bečeju rasipa pare iz budžeta opštine

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upozorava lokalnu vlast u Bečeju, da budžet opštine koriste za opšte dobro i za podizanja standarda  Bečejki i Bečejaca, a ne da se koriste metodama starih Rimljana „dajte ljudima hleba i igara” .
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook