Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 

LSV

Tokom prošlonedeljnih građanskih protesta, na kolonu građana nepoznata lica bacala su jaja i vodu. Tom prilikom je jedna žena pogođena jajetom u nogu, a poznati sportski komentator Milojko Pantić je poliven vodom.  

- Kikindski ligaši najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, kako verbalnog, tako i fizičkog, bez obzira na to da li su ti koji vređaju i napadaju vlast, opozicija ili građani. Živimo u 21. veku i teżimo evropskim vrednostima, te se u skladu sa tim društvo mora i ponašati. Kakav primer dajemo mladima ako uzvikujemo uvrede, preko medija vređamo političke aktere pozicije i opozicije? Šta treba u budućnosti da očekujemo ukoliko mladima ovakvo ponašanje bude model? Vlast se ne osvaja uvredama niti brani jajima i vodom – zaključio je Grujić.

 (SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Nedelja, 09. 07. 2023. | Komentara: 0

Cenu lošeg upravljanja Zrenjaninom plaćaju građani

Odbornik LSV – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton kritikovao je najnovije poskupljenje komunalnih usluga. 
Odbori LSV | Petak, 07. 07. 2023. | Komentara: 0

Subotica ima značajnije ljude za počasne građane od Vučića

Odbornik Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Subotice Robert Damjanović Čokić izjavio je da su ligaši smatrali da veća sramota za grad ne postoji od dodeljivanja zvanja počasnog građanina Tomislavu Karadžiću 2021. godine, ali da „ima i dublje od svega toga“. 
Odbori LSV | Sreda, 05. 07. 2023. | Komentara: 0

Kikinda ima samo 32.000 stanovnika, oko 11.000 manje nego 1991.

Pozivajući se na zvanične podatke Zavoda za statistiku Republike Srbije, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ukazao je na zabrinjavajuće brojke koje se odnose na broj stanovnika Kikinde i devet okolnih sela.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook