Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 

LSV

Tokom prošlonedeljnih građanskih protesta, na kolonu građana nepoznata lica bacala su jaja i vodu. Tom prilikom je jedna žena pogođena jajetom u nogu, a poznati sportski komentator Milojko Pantić je poliven vodom.  

- Kikindski ligaši najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, kako verbalnog, tako i fizičkog, bez obzira na to da li su ti koji vređaju i napadaju vlast, opozicija ili građani. Živimo u 21. veku i teżimo evropskim vrednostima, te se u skladu sa tim društvo mora i ponašati. Kakav primer dajemo mladima ako uzvikujemo uvrede, preko medija vređamo političke aktere pozicije i opozicije? Šta treba u budućnosti da očekujemo ukoliko mladima ovakvo ponašanje bude model? Vlast se ne osvaja uvredama niti brani jajima i vodom – zaključio je Grujić.

 (SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Na prvom mestu Interes građana

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine ni do sada nije komentarisala tok pregovora sa potencijalnim koalicionim partnerima u Zrenjaninu i to se pokazalo kao veoma dobra odluka, s obzirom na nedavna dešavanja na političkoj sceni grada – izjavio je za Dnevnik Dejan Čapo, predsednik GrO LSV Zrenjanin, dodajući da je Liga u kontaktu sa svim relevantnim strankama u gradu, što kroz formalne sastanke, što kroz neformalne susrete.
Odbori LSV | Nedelja, 24. 06. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSVO podržao kampanju Crno na belo

ZRENJANIN - Mlade ligašice i ligaši juče su u Zrenjaninu u centru grada podržali kampanju „Crno na belo“ organizovanu u okviru projekta „Dostojanstven rad za svakog“ koji sprovodi šest organizacija civilnog društva, a finansijski podržava USAID preko Instituta za održive zajednice.
Odbori LSV | Petak, 22. 06. 2012. | Komentara: 0

LSV deo vlasti u Somboru

SOMBOR - Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Sombora koja je održana u četvrtak, 21. juna, za članove Gradskog veća izabrani su predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine Dragan Nenadov i Romina Bilić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook