Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 

LSV

Tokom prošlonedeljnih građanskih protesta, na kolonu građana nepoznata lica bacala su jaja i vodu. Tom prilikom je jedna žena pogođena jajetom u nogu, a poznati sportski komentator Milojko Pantić je poliven vodom.  

- Kikindski ligaši najoštrije osuđuje sve vidove nasilja, kako verbalnog, tako i fizičkog, bez obzira na to da li su ti koji vređaju i napadaju vlast, opozicija ili građani. Živimo u 21. veku i teżimo evropskim vrednostima, te se u skladu sa tim društvo mora i ponašati. Kakav primer dajemo mladima ako uzvikujemo uvrede, preko medija vređamo političke aktere pozicije i opozicije? Šta treba u budućnosti da očekujemo ukoliko mladima ovakvo ponašanje bude model? Vlast se ne osvaja uvredama niti brani jajima i vodom – zaključio je Grujić.

 (SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Petak, 10. 02. 2012. | Komentara: 0

Jedino LSV uvek brine interesima Vojvodine

SUBOTICA - Gostujući u emisiji „U sred srede“ na lokalnoj City televiziji, predsednik subotičkog Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Veljko Vojnić poručio je sugrađanima da je krajnje vreme da glasaju za sebe.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 1

Dva kamiona drva za stanovnike Velikog rita

NOVI SAD – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad dostavio je danas pomoć od dva kamiona puna drva za ogrev u Veliki rit, jedan od najugroženijih delova grada na ovim niskim temperaturama.
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 02. 2012. | Komentara: 0

Krajnje je vreme da se podrže pravi borci za Vojvodinu

KIKINDA - Kikindski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je organizovao konferenciju za medije sa koje je bila upućena poruka o snažnom, složnom i stručnom timu koji Liga u ovom gradu poseduje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook