Nastaviti putem stabilnosti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastaviti putem stabilnosti

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, zabrinut je zbog ulaska Tomislava Nikolića u drugi krug predsedničkih izbora, istakla je predsednica Izvršnog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, zbog čega je pozvala sve Pančevce da na  izborima podrže demokratskog kandidata Borisa Tadića. 

LSV

Ona je sugrađane pozvala da podrže Borisa Tadića kako bi nastavio da vodi građane Srbije putem koji će obezbediti pristojan i stabilan život. Dodala je da Tomislav Nikolić time što je skinuo bedž Vojislava Šešelja i osnovao svoju novu stranku, nije promenio svoje radikalsko lice.

– LSV je bila jedina stranka koja je uporno pozivala na nezaborav i upućivala na to šta je činio u prošlosti. Ne možemo da zaboravimo da su SRS i Toma Nikolić, kao njena perjanica, dugi niz godina bili direktan povod i razlog politike koja nas je sve zavila u crno, obrukala pred celim svetom, osiromašila, a čije posledice osećamo do dan-danas. Taj jezik sile razumemo. Jedino mogu da zamolim ljude da ne poveruju da će to proći zato što nepravde, nasilje i govor mržnje ne mogu više nikuda proći, pa ni u Pančevu, Vojvodini ni Srbiji – istakla je Čobanu. Ona je sve sugrađane pozvala i da u što većem broju u Pančevu podrže i kandidate Demokratske stranke na većinskim izborima za Skupštinu Vojvodine koji se takođe održavaju u nedelju, 20. maja.

(BILSV, 17. 05. 2012.)



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook