Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 27. 01. 2018. | Komentara: 0

Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemorkata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini mr Dejan Čapo izjavio je za „Politiku“ da odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu nije onakav kakav treba da bude prema najvećem gradu u Banatu i trećem po redu veličini u Vojvodini. 

LSV

- Zrenjanin nije u centru pažnje Pokrajine kada je reč o projektima i investicijama. Jedan od primera je obilaznica koja je izuzetno važna za naš grad, ne samo zbog toga što bi se na taj način izbegao gust kamionski saobraćaj kroz centar grada, već i zato što grad ne može da bude konkurentan za privlačenje investicija ukoliko nema dobru saobraćajnu mrežu, to primećuju i u pokrajini, ali se za to malo sekiraju - kaže Čapo.

On podvlači da se ovakav odnos prema gradu mogao predvideti pri formiranju Pokrajinske vlade kada ni na jednu visoku funkciju nije postavljen niko iz Zrenjanina.


 (BILSV, 27.01.2018)Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Pomoći manjinskim zajednicama da budu sastavni deo društva

ZRENJANIN - Svečanom sednicom danas je obeležena godišnjica rada Saveta za međunacionalne odnose grada Zrenjanina u ovom sazivu. Sednicu je otvorio predsednik Saveta Vojin Diniku koji je istakao da je najvažniji zadatak u prethodnih godinu dana bilo praćenje svih dešavanja koja su bila od važnosti za suživot svih građana.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini za pet godina uskraćeno 120 hiljada novih radnih mesta

ZRENJANIN - Vojvodina je za pet godina, tokom kojih joj je uskraćeno 60 milijardi dinara, mogla da otvori 120 hiljada radnih mesta ili da sagradi autoput od Subotice do Pančevačkog mosta – izjavio je u emisiji “Politikon” na zrenjaninskoj televiziji KTV mr Vladimir Vasiljev, kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook