Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 27. 01. 2018. | Komentara: 0

Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemorkata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini mr Dejan Čapo izjavio je za „Politiku“ da odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu nije onakav kakav treba da bude prema najvećem gradu u Banatu i trećem po redu veličini u Vojvodini. 

LSV

- Zrenjanin nije u centru pažnje Pokrajine kada je reč o projektima i investicijama. Jedan od primera je obilaznica koja je izuzetno važna za naš grad, ne samo zbog toga što bi se na taj način izbegao gust kamionski saobraćaj kroz centar grada, već i zato što grad ne može da bude konkurentan za privlačenje investicija ukoliko nema dobru saobraćajnu mrežu, to primećuju i u pokrajini, ali se za to malo sekiraju - kaže Čapo.

On podvlači da se ovakav odnos prema gradu mogao predvideti pri formiranju Pokrajinske vlade kada ni na jednu visoku funkciju nije postavljen niko iz Zrenjanina.


 (BILSV, 27.01.2018)



Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook