Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 06. 2016. | Komentara: 0

Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu


LSV

NOVI SAD, 23. jun - Gradski odbor LSV Novi Sad odlučio je da prihvati poziv za učešće u gradskoj vlasti jer je činjenica da su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrasrukturni projekti.

 
Važno je da u tome učestvujemo jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada. Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu.


Aktivno ćemo učestvovati u gradskoj vlasti kako bi maksimalno unapredili život građanki i građana, što je i normalan cilj svake stranke, naročito na lokalnom nivou.


Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad, neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i i njenu punu autonomiju.

 
Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Aleksandar Kravić



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook