Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećim predsedničkim izborima Nenad Čanak glasno se zalaže da u svim opštinama i gradovima ljudi imaju jednake šanse da žive, rade i leče se dostojanstveno, saopštio je danas zrenjaninski odbor LSV. 

LSV

 -Njegova poruka je da život građana vredi jednako u svakom delu Srbije. Čanak objašnjava da u Zrenjaninu ne žive građani drugog reda i tvrdi da smo dovoljno pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, da sami prepoznamo šta je za naš grad važno i da nam ne trebaju tutori – navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Navode i da je Čanak izgovorio jednu istinu koju svi znaju, a ćute - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije, zajedničko je to da ih niko ništa ne pita. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodina smatra da nam je neophodan kandidat koji će se boriti za vrednosti decentralizacije i autonomije. Neophodno je sprovesti decentralizaciju, jer će nam na taj način svima biti bolje. Nenad Čanak poručuje da moramo da se okupimo i dignemo glas koji će se čuti do Beograda. Zato se okupljamo oko Nenada Čanka i 2. aprila izlazimo na birališta da glasamo za njega – navedeno je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

 (BILSV, 21.03.2017)



Odbori LSV | Ponedeljak, 03. 06. 2013. | Komentara: 0

Bečejska vlast neumesno diže cenu vode

BEČEJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Toth istakao je danas da je povećanje cene pijaće vode u Bečeju, koja je veoma lošeg kvaliteta, u najmanju ruku neumesna.
Odbori LSV | Ponedeljak, 03. 06. 2013. | Komentara: 0

Do radnog mesta preko pet konkursa

KIKINDA - Opština Kikinda raspisala je konkurse za novozapošljavanje i samozapošljavanje koji su otvoreni do 20. juna, piše današnji Dnevnik. Od 15 miliona dinara za zapošljavanje, planirano budžetom opštine Kikinda, pet miliona dinara udruženo je sa 4,9 miliona republičkih sredstava i ovaj novac utrošiće se na novozapošljavanje i samozapošljavanje. 
Odbori LSV | Petak, 31. 05. 2013. | Komentara: 0

Zašto gradska vlast izbegava Anketni odbor?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od vladajuće koalicije da saopšti javnosti zbog čega na poslednjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina nije prihvatila predlog LSV da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima, ustanovama i Gradskoj upravi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook