Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećim predsedničkim izborima Nenad Čanak glasno se zalaže da u svim opštinama i gradovima ljudi imaju jednake šanse da žive, rade i leče se dostojanstveno, saopštio je danas zrenjaninski odbor LSV. 

LSV

 -Njegova poruka je da život građana vredi jednako u svakom delu Srbije. Čanak objašnjava da u Zrenjaninu ne žive građani drugog reda i tvrdi da smo dovoljno pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, da sami prepoznamo šta je za naš grad važno i da nam ne trebaju tutori – navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Navode i da je Čanak izgovorio jednu istinu koju svi znaju, a ćute - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije, zajedničko je to da ih niko ništa ne pita. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodina smatra da nam je neophodan kandidat koji će se boriti za vrednosti decentralizacije i autonomije. Neophodno je sprovesti decentralizaciju, jer će nam na taj način svima biti bolje. Nenad Čanak poručuje da moramo da se okupimo i dignemo glas koji će se čuti do Beograda. Zato se okupljamo oko Nenada Čanka i 2. aprila izlazimo na birališta da glasamo za njega – navedeno je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

 (BILSV, 21.03.2017)



Odbori LSV | Petak, 25. 01. 2013. | Komentara: 0

Ponovo kamenovane prostorije LSV u Pančevu

PANČEVO - Prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokarata Vojvodine u Pančevu noćas su ponovo kamenovane. Ovo je ujedno 15 napad na LSV u Pančevu.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 01. 2013. | Komentara: 0

Opštinska vlast u Bečeju nenadležna za decu u Drljanu?!

BEČEJ - Predsedavajuća Saveta za obrazovanje i kulturu Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Vera Guljaš istakla je juče da je Opštinska Uprava Bečej sebe proglasila nenadležnom za obrazovanje i dobrobit svojih najmlađih žitelja.
Odbori LSV | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi Sad se voli na mnogo imena

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nikada nije bila protiv ćirilice u Novom Sadu, ali jeste protiv silovanja Novog Sada ćirilicom. Bolje da je sadašnja vlast kupila jedan novi autobus nego što ćirilizuje ove stare.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook