Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak poručuje da Zrenjaninci ne smeju biti građani drugog reda

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine na predstojećim predsedničkim izborima Nenad Čanak glasno se zalaže da u svim opštinama i gradovima ljudi imaju jednake šanse da žive, rade i leče se dostojanstveno, saopštio je danas zrenjaninski odbor LSV. 

LSV

 -Njegova poruka je da život građana vredi jednako u svakom delu Srbije. Čanak objašnjava da u Zrenjaninu ne žive građani drugog reda i tvrdi da smo dovoljno pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, da sami prepoznamo šta je za naš grad važno i da nam ne trebaju tutori – navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Navode i da je Čanak izgovorio jednu istinu koju svi znaju, a ćute - Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu, kao i svim drugim manjim i većim mestima širom Srbije, zajedničko je to da ih niko ništa ne pita. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodina smatra da nam je neophodan kandidat koji će se boriti za vrednosti decentralizacije i autonomije. Neophodno je sprovesti decentralizaciju, jer će nam na taj način svima biti bolje. Nenad Čanak poručuje da moramo da se okupimo i dignemo glas koji će se čuti do Beograda. Zato se okupljamo oko Nenada Čanka i 2. aprila izlazimo na birališta da glasamo za njega – navedeno je u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

 (BILSV, 21.03.2017)



Odbori LSV | Sreda, 24. 10. 2012. | Komentara: 0

Procedura koči rekonstrukciju mosta

SOMBOR – Iako je pre godinu dana Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bački Monoštor ukazao na problem koji meštani ovog sela imaju od kada je zatvoren most na kanalu Dunav–Tisa–Dunav, poznatiji kao Šmaguc, mosta još nema. 

Odbori LSV | Utorak, 23. 10. 2012. | Komentara: 0

Zabraniti rad svih ekstremističkih grupa i organizacija

ZRENJANIN - Potpredsednik Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine i član Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Marko Stanimirović  upozorio je na današnjoj konferenciji za novinare da su navijačke i ekstremističke grupe veoma rasprostranjene u Srbiji i da siromašno društvo pogoduje njihovom umnožavanju.
Odbori LSV | Petak, 19. 10. 2012. | Komentara: 0

Diskutabilna odluka Ustavnog suda Srbije

ZRENJANIN – Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Nataša Lalić  ocenila je da je odluka Ustavnog suda Srbije o neustavnosti određenih odredbi Zakona o nadležnosti Vojvodine u fokusu javnosti jer se tiče direktno života građanki i građana Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook