Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

Novi Sad, 06. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine razume i ceni saopštenje koje je potpisala većina nestranačkih ličnosti Saveta protesta “1od5miliona” u Novom Sadu.

LSV

Svako od njegovih petoro potpisnika je još jednom pokazao najpre lični integritet, a zatim kakvu političku kulturu i uopšte, kakve promene želi za ovaj grad, Vojvodinu i čitavu zemlju.

Upravo oni su na najbolji način pokazali brigu za interes i ideje mnogih pojedinki i pojedinaca koji su prethodnih nedelja izlazili na ulicu da bi učestvovali u građanskom protestu.

Činjenica da nije bilo punog konsenzusa za objavu takvog saopštenja nije iznenađenje.

Naprotiv, to je još jedan dokaz da je govor Sergeja Trifunovića i njegov napad na Vojvodinu, osmišljen od pojedinih političkih predstavnika organizatora protesta.

Upravo onih, koji su zvaničnu zastavu AP Vojvodine nazivali separatističkom, koji nose transparente protiv EU i koji žele da politički kapitalizuju nezadovoljstvo demonstranata.

Istih onih, kojima i smeta građanski karakter protesta.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook