Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Novi Sad, 31. maj 2020 - Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.

LSV

Kako se moglo čuti, vreme je za Vojvodinu, a najbolji garant za bolji život ovde jeste Vojvođanski front, koalicija stranaka okupljenih oko Lige socijaldemokrata Vojvodine koja na gradske i pokrajinske izbore izlazi pod brojem 5.

Kao naredna dobra vest, ocenjeno je to što je Vojvođanski front  deo Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), koalicije koja okuplja sve proevropske snage na  parlamentarnim izborima.

Zato i nije čudno što su osim kiše pljuštali i potpisi podrške građana.



Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.
Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2012. | Komentara: 0

Zrenjanin prvi u Srbiji dobio Kancelariju Lokalnog saveta za zapošljavanje

ZRENJANIN – U prisustvu predstavnika lokalne samouprave, filijale Nacionalne Službe za zapošljavanje, sindikata, Saveta za zapošljavanje i Lokalnog antikorupcijskog foruma, u Zrenjaninu je danas otvorena Kancelarija Lokalnog saveta za zapošljavanje, prva ove vrste u Srbiji.
Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Omogućiti Novosađanima registraciju vozila

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović najoštrije je osudio napad na Novosađane i Novosađanke koji su čekali u redu radi registracije vozila, ispred zgrade Policijske uprave u Novom Sadu na Bulevaru kralja Petra I, i zatražio od novosadske policije da učini sve kako bi se našlo rešenje da građani i građanke Novog Sada mogu bez problema da izvade potrebna dokumenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook