O apotekama se ne zaseda na na prepad zakazanim skupštinama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 08. 02. 2019. | Komentara: 0

O apotekama se ne zaseda na na prepad zakazanim skupštinama

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati ni na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina budući da predstavnici gradske vlasti nastavljaju tradiciju neodgovornosti i bahatosti pa su ponovo sednicu zakazali manje od 24 sata pre njenog održavanja, saopštili su danas odbornici LSV.

LSV

- Smatramo da je krajnji bezobrazluk to kako se predstavnici naprednjačke vlasti odnose pre svega prema građanima, a zatim i prema javnim institucijama i predstavnicima odbornika iz opozicije. Zvuči neverovatno da ni posle toliko godina koliko su na vlasti nisu shvatili da su oni tu zbog građana, da budu u njihovoj službi, da ih uključe u procese donošenja odluka i blagovremeno informišu o javnim poslovima – navedeno je u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Na današnjoj sednici sazvanoj po hitnom postupku naći će se Predlog odluke o davanju saglasnosti na nacrt Ugovora o koncesiji za finansiranje, revitalizaciju, upravljanje i obavljanje farmaceutske delatnosti u gradu Zrenjaninu između Grada Zrenjanina i Apoteke „Janković“. 

- Najoštrije kritikujemo što naprednjačka vlast odluke koje će imati veliki uticaj na kvalitet života građana donosi na ovakav način. Posebnu zabrinutost izražavamo u vezi sa snabdevanjem lekovima stanovnika sela. Liga socijaldemokrata Vojvodine je predlagala da se okupe svi relevantni društveni predstavnici, da se organizuje tematska sednica Skupštine grada i da se zajedničkim snagama iznađe rešenje kako bi se sprečile posledice po zdravlje naših sugrađana. Vlast je ostala nema na te predloge, kao i na sve ostale. Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika gradske vlasti da prestanu da urušavaju javne institucije i zanemaruju interese građana – zaključeno je u saopštenju odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina.

(SzILSV, 08.02.2019)




Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook