O apotekama se ne zaseda na na prepad zakazanim skupštinama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 08. 02. 2019. | Komentara: 0

O apotekama se ne zaseda na na prepad zakazanim skupštinama

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati ni na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina budući da predstavnici gradske vlasti nastavljaju tradiciju neodgovornosti i bahatosti pa su ponovo sednicu zakazali manje od 24 sata pre njenog održavanja, saopštili su danas odbornici LSV.

LSV

- Smatramo da je krajnji bezobrazluk to kako se predstavnici naprednjačke vlasti odnose pre svega prema građanima, a zatim i prema javnim institucijama i predstavnicima odbornika iz opozicije. Zvuči neverovatno da ni posle toliko godina koliko su na vlasti nisu shvatili da su oni tu zbog građana, da budu u njihovoj službi, da ih uključe u procese donošenja odluka i blagovremeno informišu o javnim poslovima – navedeno je u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Na današnjoj sednici sazvanoj po hitnom postupku naći će se Predlog odluke o davanju saglasnosti na nacrt Ugovora o koncesiji za finansiranje, revitalizaciju, upravljanje i obavljanje farmaceutske delatnosti u gradu Zrenjaninu između Grada Zrenjanina i Apoteke „Janković“. 

- Najoštrije kritikujemo što naprednjačka vlast odluke koje će imati veliki uticaj na kvalitet života građana donosi na ovakav način. Posebnu zabrinutost izražavamo u vezi sa snabdevanjem lekovima stanovnika sela. Liga socijaldemokrata Vojvodine je predlagala da se okupe svi relevantni društveni predstavnici, da se organizuje tematska sednica Skupštine grada i da se zajedničkim snagama iznađe rešenje kako bi se sprečile posledice po zdravlje naših sugrađana. Vlast je ostala nema na te predloge, kao i na sve ostale. Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika gradske vlasti da prestanu da urušavaju javne institucije i zanemaruju interese građana – zaključeno je u saopštenju odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina.

(SzILSV, 08.02.2019)




Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook