Odbijaju zvanične predloge a nezvanično primenjuju naša rešenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 13. 10. 2017. | Komentara: 0

Odbijaju zvanične predloge a nezvanično primenjuju naša rešenja

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravio je najavu Odeljenja za saobraćaj zrenjaninske Gradske uprave u kojoj se kaže da se priprema odluka o postavljanju reda vožnje gradskog prevoza na autobuskim stajalištima. 

LSV

Naime, Liga socijaldemokrata Vojvodine je na 12. sednici Skupštine grada predložila da se dnevni red dopuni inicijativom da se donese odluka prema kojoj bi nadležni izradili plan reda vožnje gradskih linija i bili u obavezi da postave kod svakog autobuskog stajališta na oglasnu tablu. 

- Izuzetno nam je drago što vidimo da predstavnici gradske vlasti, iako odbijaju da se predlozi LSV nađu među tačkama dnevnog reda o kojima se razgovara na sednicama Skupštine grada, pokazuju da slušaju naše konstruktivne i kvalitetne savete i predloge. Jer zadatak predstavnika javne uprave je upravo u tome da rade u interesu naših sugrađana – navela je u saopštenju odbornica LSV u Skupštini grada Zrenjanina Ildika Bođo.
 
Ona je navela da joj je posebno zadovoljstvo što gradski čelnici i u ovom slučaju pokazuju da je LSV uvek za korak ispred kada je razmišljanje o kvalitetu života građana u Zrenjaninu u pitanju i da predstavlja primer koji treba slediti za dobrobit svih. 

- Međutim, žao nam je što je ovaj slučaj samo izuzetak u praksi funkcionisanja zrenjaninske vlasti, budući da je LSV od konstituisanja Skupštine izašla sa desetinama kvalitetnih predloga i inicijativa na koje je aktuelna vlast ostala gluva. Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine će se, kao i do sad, stavljati u službu građana Zrenjanina, jer nam je osnovni cilj da radimo u njihovom interesu i da svojim znanjem, iskustvom i sposobnošću pomognemo da se u našem gradu živi bolje – zaključila je Bođo.
 
(BILSV, 13.10.2017)



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook