Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 30. 06. 2019. | Komentara: 0

Odbornici treba da budu informisani o problemima i mogućim rešenjima

ZRENJANIN – Nakon što je 60 predloga LSV za dopunu dnevnog reda skupštinska većina odbila da stavi na dnevni red, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Aleksandar Marton izjavio je da je puno problema u Zrenjaninu i da bi odbornici trebali da budu informisani o njima, kao i o mogućim načinima rešavanja.

LSV

- Odbornici LSV iz meseca u mesec pokušavaju da ukažu na njih. Pripremajući se, održali smo nekoliko sastanaka sa građanima i građankama seoskih i gradskih mesnih zajednica. Dobili smo niz predloga koje smo uputili predstavnicima vlasti, a na pedesetak naših dopuna nije usledila ni jedna jedina reč odgovora. Ne da nismo dobili odgovor, nego nam je uskraćena i mogućnost da o tim problemima raspravljamo. To je njihovo pravo, koje ne ide u prilog dobrom duhu parlamentarizma – naglasio je Marton.

(SzILSV, 30.06.2019)



Odbori LSV | Petak, 03. 02. 2012. | Komentara: 1

Osuda grafita na kući zaštitnice građana u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita neprimerene sadržine na kući Dragane Radlovački Grozdanov, zaštitnice građana grada Zrenjanina – saopštili su danas u zajeničkom saopštenju za javnost potpredsednik LSV Aleksandar Marton i predsednik Gradske organizacije LSV Zrenjanin Dejan Čapo.
Odbori LSV | Četvrtak, 02. 02. 2012. | Komentara: 0

Liga u Pančevu samostalno na lokalne izbore

PANČEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine na lokalne izbore u Pančevu izlazi sopstevnim snagama prvi put za 22 godine postojanja, izjavila je Marinika Čobanu, predsednica Izvršnog odbora GrO LSV Pančevo, gostujući u emisiji „Intervju“ na televiziji Pančevo.
Odbori LSV | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

Osuda grafita mržnje u Subotici

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je danas osudio pojavu grafita mržnje “Smrt Mađarima” i “Smrt Hrvatima”, koji su osvanuli tokom jučerašnjeg dana na fasadi “Trgoprometa” i trafou “Elektrodistribucije” u centru Željezničkog naselja u Subotici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook