Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Strankama fotelje, a nezaposlenost raste

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina, Predrag Perkić ocenio je danas da je jučerašnja sednica Skupštine pokazala da vladajuća koalicija još uvek ne počiva na principima međustranačkog poverenja, demokratije i želje za radom u interesu građana i građanki.
Odbori LSV | Petak, 05. 04. 2013. | Komentara: 0

Čanak i Kostreš u Skorenovcu i Dubovcu

KOVIN - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, član predsedništva Lige Tibor Vaš, republički poslanik LSV Karolj Čizik i pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton učestvovali su na tribini u Skorenovcu i Dubovcu.
Odbori LSV | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Opština Irig pomaže Tijani Ognjanović

IRIG - Na današnjoj sednici Opštinskog veća Opštine Irig jednoglasno je podržan predlog većnika i portparola OO Lige socijaldemokrata Vojvodine Irig Dragana Ametovića da se ova opština i svi funkcioneri uključe u humanitarnu akciju za pomoć devojčici Tijani Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook