Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

LSV traži odgovornost za oduzimanje mandata odbornicima

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Grada Zrenjanina zatražila je danas odgovornost svih koji su učestvovali u donošenju odluke o oduzimanju mandata ligašu Tiboru Vašu i Goranu Kauriću iz Demokratske stranke, koju je kasnije poništio Upravni sud.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 03. 2013. | Komentara: 0

U Inđiji zloupotrebljeno ime LSV

INĐIJA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Inđija saopštio je danas da prisustvo člana Lige na konferenciji za novinare inđijskog odbora Srpske napredne stranke nije zvaničan stav LSV.
Odbori LSV | Sreda, 13. 03. 2013. | Komentara: 0

Kravić kandidat za predsednika GrO LSV Novi Sad

NOVI SAD - Izbori za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održani u subotu, a jedini kandididat za to mesto je Aleksandar Kravić. Članovi Lige će tog dana u amfiteatru Spensa birati i tri potpredsednika GrO Novi Sad, a kandidati su Dejan Bibić, Damir Kondić, Nebojša Mudrinski i Kristina Meneši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook