Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV dala više od 150 predloga u Skupštini grada Zrenjanina

NOVI SAD – Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina veoma su aktivno učestvovali u radu današnje sednice lokalne skupštine.
Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

Sledi tužba OEBS-u, Skupština grada Zrenjanina povredila ljudska prava

ZRENJANIN - Odbornici i odbornice Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina najavlili su danas da će se obratiti Evropskoj komisiji i OEBS-u zbog grubog kršenja ljudskih prava na današnjem zasedanju lokalnog parlamenta.
Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

Svakodnevna devastacija Novog Sada tokom 100 dana nove vlasti

NOVI SAD, 21. decembar – Sutra se navršava 100 dana nove vlasti koja je u Novom Sadu formirana pod jakim pritiskom i to od ucenjenih, nateranih i osumnjičenih, a rezultat je više nego očekivan. Nekompetentnost da vode grad, gradski čelnici nadomešćuju kukanjem i kritikama na račun svojih prethodnika, a jedino dobro što su učinili jeste pokušaj da nastave neke od projekata koji su započeti pre njih.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook