Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Četvrtak, 13. 12. 2012. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Vučeviću i Seviću zbog Elektrovojvodine

NOVI SAD - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas pismo gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i predsedniku Skupštine grada Novog Sada Siniši Seviću u kom ih poziva da hitno sazovu sednica Skupštine na kojoj će se odbornici upoznati sa problemom oduzimanja imovine Elektrovojvodine zbog čega će budžet Novog Sada biti oštećen.
Odbori LSV | Sreda, 12. 12. 2012. | Komentara: 0

Vučević lično odgovoran za katastrofalno stanje u Novom Sadu

NOVI SAD, 12. decembar - Gradonačelnik Miloš Vučević je lično, a zatim i celokupna nova gradska vlast direktno su odgovorni za svakog ko se na ulici povredio, čiji je automobil zaglavljen i za svu ostalu štetu koju Grad trenutno trpi ili će je trpeti u budućnosti.
Odbori LSV | Utorak, 11. 12. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast nesposobna da reaguje na probleme

ZRENJANIN – Direktna odgovornost za proglašeno vanredno stanje u gradu Zrenjaninu je na gradskoj vlasti i njenom neadekvatnom reagovanju na vremenske prilike rekao je na današnjoj konferenciji za novinare zrenjaninskog odbora LSV bivši direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ i član GrO LSV Branislav Knežević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook