Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 21. 11. 2017. | Komentara: 0

Odbornička grupa pozvala premijerku da pusti u rad prečišćivač vode

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas poziv predsednici Vlade Republike Srbije Ani Branbić da poseti Zrenjanin i tom prilikom pusti u rad postrojenje za prečišćavanje vode u rad.

LSV

Građani Zrenjanina dugo čekaju na zdravu pijaću vodu, a poslednjih nedelja su dodatno zbunjeni informacijama o završetku radova na postrojenju za prečišćavanje vode, a potom i o obustavi snabdevanja prečišćenom vodom.

Liga socijaldemokrata Vojvodine se nada da predsednica Vlade Republike Srbije svojim autoritetom može obeležiti kraj velikog poduhvata, koji za cilj ima snabdevanje građana Zrenjanina zdravom pijaćom vodom.

(BILSV, 21.11.2017.)

Pismo možete pogledati u prilogu



Odbori LSV | Sreda, 29. 08. 2012. | Komentara: 0

Formirati lobi grupu za Zrenjanin

ZRENJANIN – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton istakao je danas da je neophodno da se svi poslanici, republički i pokrajinski, iz Zrenjanina, bez obzira na političku pripadnost, zajedno angažuju oko poboljšanja položaja tog grada.
Odbori LSV | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 1

Uvredjiv grafit na prostorijama LSV u Vršcu

VRŠAC – Na prostorijama GrO LSV Vršac danas je osvanuo grafit neprimerenog i uvredljivog sadržaja. Vršački ligaši saopštavaju da je reč o grafitu čiji tekst je neprimeren ovom mirnom i kulturnom gradu, te da bi ga neko mogao protumačiti i kao preteći.
Odbori LSV | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast već udarila po leđima Zrenjaninaca

ZRENJANIN - Potpredsednik Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Vladimir Milošev upozorio je na današnjoj konferenciji za novinare da će želja za vlašću trenutne koalicije dovesti do novih izmišljanja funkcionerskih i radnih mesta, jer se, kako je ocenio, na taj način podmićuju koalicioni partneri i čuva ionako krhka većina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook