Održane sportske igre sremačkih Ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 06. 2011. | Komentara: 0

Održane sportske igre sremačkih Ligaša

LSV RumaRUMA - Sremački Ligaši su se okupili i ove godine na zajedničkoj proslavi rođendana Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ovaj put datum je bio 25. jun, domaćin Opštinski odbor Ruma, mesto održavanja "Lovački dom" na Borkovačkom jezeru, a slogan ovogodišnjih igara bio je "Ko ti kriv što nisi Sremac".

Učesnici su se takmičili u nekoliko disciplina, sa ne baš mnogo trčanja, osim mladih koji su standardno odigrali turnir u malom fudbalu. Pošto su Ligaši poznati i kao pravi kavaljeri, u takmičenju u nadvlačenju konopca pobedu je odnela ekipa Ligašica iz Beočina. Lepo vreme, gulaš, piće, tamburaši i prijateljska atmosfera su i ovaj put, bar za jedan dan, doprineli da se zaborave sve aktuelne političke teme i svakodnevni problemi.

(BILSV, 26. 06. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

LDP podržao kandidate LSV u drugom krugu

ZRENJANIN – Liberalno demokratska partija u Zrenjaninu će, u drugom krugu izbora za Skupštinu AP Vojvodine po većinskom sistemu, podržati kandidate Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona i mr Vladimira Vasiljeva, potvrdio je juče menadžer GrO LDP Zrenjanin Rastko Stefanović.
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastavak akcije uređenja parka "Titov gaj"

Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa Igorom Martonom, predsednikom Saveta MZ "Žarko Zrenjanin", obišao je danas park "Titov gaj", u kojem je, uz pomoć LSV, nastavljeno uređenje postavljanjem stubova za reflektore.
Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 05. 2012. | Komentara: 1

Aleksandru Zografu nagrada Fonda "Todor Manojlović"

ZRENJANIN - Saši Rakeziću, strip crtaču iz Pančeva, u petak je, u Gradskoj kući Zrenjanina, svečano dodeljena nagrada Fonda "Todor Manojlović" za moderni umetnički senzibilitet. Nagrada, koju je ovogodišnjem laureatu dodelio Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina, sastoji se iz novčanog iznosa, povelje i objavljivanja knjige dobitnika u ediciji "Feniks" Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook