Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika grada Zrenjanina Bojan Kostreš, na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine održanoj u subotu uveče u Čenti poručio je da se Ligašice i Ligaši 22 godine zalažu za punu autonomiju Vojvodine, što su, svojim delima u Skupštini Republike Srbije i u pokrajinskom parlamentu do sada i pokazali.

Tribina

Zbog toga je, kako je rekao, neophodna podrška Vojvođanki i Vojvođana kako bi stranka svoj program mogla i dalje da sprovodi.
- Mi živimo ovde i želimo da sve ono što se radi u Vojvodini bude bolje, da ima više novca i da omogućimo kvalitetniji život građankama i građanima. Bili smo u Bačkoj, sada smo u Banatu i svuda ljude muče isti problemi. Opšta je besparica i zaista  se u  Vojvodini teško živi – istakao je Bojan Kostreš, napominjući da je zbog toga veoma značajno da novac koji se ovde zaradi, ovde i ostane.
- Sedam odsto budžeta Republike Srbije je daleko manje od onoga što Vojvodini treba i što ona zaslužuje, naročito u situaciji kada nam republika duguje za 2009, 2010. i za prošlu godinu, a dugovanja su tolika da je Vojvodina mogla sama da otplati NIS. Zato nam je potrebna  agresivnija pokrajinska administarcija, moramo  biti bliži građanima i sposobniji da realizujemo ono za šta se zalažemo, umesto da stalno zavisimo od diktata iz Beograda – poručio je Bojan Kostreš. Jovica Momirov, predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta i kandidat za poslanika u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine, na listi po većinskom izbornom sistemu, ovom prilikom istakao je da Liga i dalje zastupati  svoj program i da se nada podršci birača.
- Verujem da sam  stekao poverenje kod ljudi, i mogu samo da poručim da ću biti iskren u zastupanju svih njihovih interesa. Građanke i građani prepoznaju rad Ligašica i Ligaša, naša zalaganja za bolji život, i očekujem da ćemo i dalje imati njihovu podršku - poručio je Jovica Momirov.

(BILSV, 19.03.2012.)Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook