Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika grada Zrenjanina Bojan Kostreš, na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine održanoj u subotu uveče u Čenti poručio je da se Ligašice i Ligaši 22 godine zalažu za punu autonomiju Vojvodine, što su, svojim delima u Skupštini Republike Srbije i u pokrajinskom parlamentu do sada i pokazali.

Tribina

Zbog toga je, kako je rekao, neophodna podrška Vojvođanki i Vojvođana kako bi stranka svoj program mogla i dalje da sprovodi.
- Mi živimo ovde i želimo da sve ono što se radi u Vojvodini bude bolje, da ima više novca i da omogućimo kvalitetniji život građankama i građanima. Bili smo u Bačkoj, sada smo u Banatu i svuda ljude muče isti problemi. Opšta je besparica i zaista  se u  Vojvodini teško živi – istakao je Bojan Kostreš, napominjući da je zbog toga veoma značajno da novac koji se ovde zaradi, ovde i ostane.
- Sedam odsto budžeta Republike Srbije je daleko manje od onoga što Vojvodini treba i što ona zaslužuje, naročito u situaciji kada nam republika duguje za 2009, 2010. i za prošlu godinu, a dugovanja su tolika da je Vojvodina mogla sama da otplati NIS. Zato nam je potrebna  agresivnija pokrajinska administarcija, moramo  biti bliži građanima i sposobniji da realizujemo ono za šta se zalažemo, umesto da stalno zavisimo od diktata iz Beograda – poručio je Bojan Kostreš. Jovica Momirov, predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta i kandidat za poslanika u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine, na listi po većinskom izbornom sistemu, ovom prilikom istakao je da Liga i dalje zastupati  svoj program i da se nada podršci birača.
- Verujem da sam  stekao poverenje kod ljudi, i mogu samo da poručim da ću biti iskren u zastupanju svih njihovih interesa. Građanke i građani prepoznaju rad Ligašica i Ligaša, naša zalaganja za bolji život, i očekujem da ćemo i dalje imati njihovu podršku - poručio je Jovica Momirov.

(BILSV, 19.03.2012.)



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook