Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika grada Zrenjanina Bojan Kostreš, na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine održanoj u subotu uveče u Čenti poručio je da se Ligašice i Ligaši 22 godine zalažu za punu autonomiju Vojvodine, što su, svojim delima u Skupštini Republike Srbije i u pokrajinskom parlamentu do sada i pokazali.

Tribina

Zbog toga je, kako je rekao, neophodna podrška Vojvođanki i Vojvođana kako bi stranka svoj program mogla i dalje da sprovodi.
- Mi živimo ovde i želimo da sve ono što se radi u Vojvodini bude bolje, da ima više novca i da omogućimo kvalitetniji život građankama i građanima. Bili smo u Bačkoj, sada smo u Banatu i svuda ljude muče isti problemi. Opšta je besparica i zaista  se u  Vojvodini teško živi – istakao je Bojan Kostreš, napominjući da je zbog toga veoma značajno da novac koji se ovde zaradi, ovde i ostane.
- Sedam odsto budžeta Republike Srbije je daleko manje od onoga što Vojvodini treba i što ona zaslužuje, naročito u situaciji kada nam republika duguje za 2009, 2010. i za prošlu godinu, a dugovanja su tolika da je Vojvodina mogla sama da otplati NIS. Zato nam je potrebna  agresivnija pokrajinska administarcija, moramo  biti bliži građanima i sposobniji da realizujemo ono za šta se zalažemo, umesto da stalno zavisimo od diktata iz Beograda – poručio je Bojan Kostreš. Jovica Momirov, predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta i kandidat za poslanika u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine, na listi po većinskom izbornom sistemu, ovom prilikom istakao je da Liga i dalje zastupati  svoj program i da se nada podršci birača.
- Verujem da sam  stekao poverenje kod ljudi, i mogu samo da poručim da ću biti iskren u zastupanju svih njihovih interesa. Građanke i građani prepoznaju rad Ligašica i Ligaša, naša zalaganja za bolji život, i očekujem da ćemo i dalje imati njihovu podršku - poručio je Jovica Momirov.

(BILSV, 19.03.2012.)



Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook