Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

Pančevo, 06. februara - Nepoznati počinioci razbili su ciglom prozor na prostorijama Gradskog odbora LSV u Pančevu. Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu identifikovani i uhapšeni.

Pancevo prozor

Tokom prethodne tri godine prostorije LSV u Pančevu su osam puta oštećene što razbijanjem prozora, što kidanjem table. Svi napadi su uredno prijavljeni Policijskoj upravi Pančevo, ali počinioci nijednom nisu pronađeni.

Očigledno nekima smeta činjenica da je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu izrasla u više nego respektabilan politički faktor u gradu i da nemaju drugog načina da joj se suprotstave osim toga da joj noću razbiju prozor.

To međutim ne sme biti metod političke borbe i zato ponovo pozivamo Policijsku upravu Pančevo da to dokaže hapšenjem počinilaca, kao i da obezbedi ravnopravan i nesmetan rad svih političkih stranaka.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineOdbori LSV | Sreda, 01. 04. 2020. | Komentara: 0

Ukinuti naplatu parkiranja za vreme vanrednog stanja

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da se u Zrenjaninu i tokom vanrednog stanja naplaćuje parking.
Odbori LSV | Subota, 28. 03. 2020. | Komentara: 0

Zašto nema proizvodnje i podele dezinfekta građanima u opštini Novi Bečej kada postoji oprema?

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej zahteva objašnjenje zašto novobečejska vlast ne organizuje proizvodnju i podelu dezinfekcionog sredstva, natrijumhipohlorita, u dogovoru sa JP „Komunalac“ građanima, kao što to u mnogim gradovima već uveliko funkcioniše.
Odbori LSV | Sreda, 11. 03. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front - Ujedinjeni za demokratski Novi Sad

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad sinoć oko 21 čas zajedno sa svojim koalicionim partnerima predao je listu kandidata i kandidatkinja za izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook