Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

Pančevo, 06. februara - Nepoznati počinioci razbili su ciglom prozor na prostorijama Gradskog odbora LSV u Pančevu. Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu identifikovani i uhapšeni.

Pancevo prozor

Tokom prethodne tri godine prostorije LSV u Pančevu su osam puta oštećene što razbijanjem prozora, što kidanjem table. Svi napadi su uredno prijavljeni Policijskoj upravi Pančevo, ali počinioci nijednom nisu pronađeni.

Očigledno nekima smeta činjenica da je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu izrasla u više nego respektabilan politički faktor u gradu i da nemaju drugog načina da joj se suprotstave osim toga da joj noću razbiju prozor.

To međutim ne sme biti metod političke borbe i zato ponovo pozivamo Policijsku upravu Pančevo da to dokaže hapšenjem počinilaca, kao i da obezbedi ravnopravan i nesmetan rad svih političkih stranaka.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2012. | Komentara: 1

Marton se izvinio napadnutim mladićima u ime Zrenjanina

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton osudio je juče incident koji se dogodio u tom gradu, kada su dva studenta mađarske nacionalnosti fizički napadnuti zbog toga što su razgovarali na svom maternjem jeziku.
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

U Beloj Crkvi i Odžacima obeležen Dan žena

BELA CRKVA/ODŽACI – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao je prikupljanje potpisa za akciju ravnopravnosti polova, ocenjujući pri tom da su žene još uvek diskriminisane i ugrožene na različite načine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook