Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

Pančevo, 06. februara - Nepoznati počinioci razbili su ciglom prozor na prostorijama Gradskog odbora LSV u Pančevu. Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu identifikovani i uhapšeni.

Pancevo prozor

Tokom prethodne tri godine prostorije LSV u Pančevu su osam puta oštećene što razbijanjem prozora, što kidanjem table. Svi napadi su uredno prijavljeni Policijskoj upravi Pančevo, ali počinioci nijednom nisu pronađeni.

Očigledno nekima smeta činjenica da je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu izrasla u više nego respektabilan politički faktor u gradu i da nemaju drugog načina da joj se suprotstave osim toga da joj noću razbiju prozor.

To međutim ne sme biti metod političke borbe i zato ponovo pozivamo Policijsku upravu Pančevo da to dokaže hapšenjem počinilaca, kao i da obezbedi ravnopravan i nesmetan rad svih političkih stranaka.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook