Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Osmi napad na prostorije LSV u Pančevu

Pančevo, 06. februara - Nepoznati počinioci razbili su ciglom prozor na prostorijama Gradskog odbora LSV u Pančevu. Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu identifikovani i uhapšeni.

Pancevo prozor

Tokom prethodne tri godine prostorije LSV u Pančevu su osam puta oštećene što razbijanjem prozora, što kidanjem table. Svi napadi su uredno prijavljeni Policijskoj upravi Pančevo, ali počinioci nijednom nisu pronađeni.

Očigledno nekima smeta činjenica da je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu izrasla u više nego respektabilan politički faktor u gradu i da nemaju drugog načina da joj se suprotstave osim toga da joj noću razbiju prozor.

To međutim ne sme biti metod političke borbe i zato ponovo pozivamo Policijsku upravu Pančevo da to dokaže hapšenjem počinilaca, kao i da obezbedi ravnopravan i nesmetan rad svih političkih stranaka.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 0

Neophodno više ulaganja u kulturu

ZRENJANIN - Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu može da se pohvali brojnim realizovanim aktivnostima tokom ove godine, u koje se ubraja preko 30 književnih večeri, tribine, radionice za decu, promocije radova dobitnika književnih priznanja, obeležavanje tradicionalnih manifestacija i značajnih jubileja, kao i rad sa fondovima „Todor Manojlović“ i „Ljilja i Milka Mijatov“.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Pokrenut ciklus tribina na temu poljoprivrede

PANČEVO - Pred brojnim poljoprivrednicima, okupljenim na poziv MO LSV Banatski Brestovac i GrO LSV Pančevo, sinoć je u Banatskom Brestovcu održana tribina na kojoj je dr. Radovanka Jakovljev-Lazić  održala predavanje na temu organske prozvodnje, preventive i zaštite bilja i upotrebe hemijskih preparata u povrtarstvu.
Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

I u Bečeju puna plata za trudnice

BEČEJ - Budućim bečejskim trudnicama će se, na inicijativu Lige socijaldemokrata Vojvodine, isplaćivati 100 posto zarade za vreme privremene sprečenosti za rad zbog komplikacija u vezi sa trudnoćom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook