Osnovan Pančevački front

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 04. 03. 2020. | Komentara: 0

Osnovan Pančevački front

PANČEVO - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Demokratski savez vojvođanskih Hrvata, Tolerancija i deo odborničke grupe Slobodno Pančevo pod imenom Pančevački front izaći će na gradske izbore, saopšteno je na prvom javnom predstavljanju ove grupe građana. Namera Pančevačkog fronta je da, iako su izborni uslovi loši, izađu na pančevačke izbore i kroz institucije promene sistem, a ne preko ulice.

LSV

Danail Vučkovski i Dejan Jovanović u ime Pančevačkog fronta pozivaju građane da im se priključe i na izborima glasaju za opoziciju koja je na prošlim izborima u Pančevu dobila ukupno dvadesetak hiljada glasova. Jovanović kaže da je za sada u Pančevačkom frontu samo deo odbornika iz grupe Slobodno Pančevo i dodaje da je još uvek nedefinisano koliki je to deo.

Vučkovski naglašava da je Pančevački front u stvari šira opcija Vojvođanskog fronta koji se sprema da izađe na pokrajinske izbore.

Pančevački front će, prema najava, gledati da na izbore izađe sa bar 2/3 liste kandidata kako bi imao prava na kontrolore po biračkim odborima. Pozvali su građane da im se priključe jer će pored članova organizacija na listi biti mesta i za građane kandidate. 

Front će pored prostorija LSV-a u ulici Vojvode Petra Bojovića 10 koristiti i prostorije u ulici Maksima Gorkog 4.
(SzILSV, 04.03.2020)



Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook