Osuda grafita na kući zaštitnice građana u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 02. 2012. | Komentara: 1

Osuda grafita na kući zaštitnice građana u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita neprimerene sadržine na kući Dragane Radlovački Grozdanov, zaštitnice građana grada Zrenjanina – saopštili su danas u zajeničkom saopštenju za javnost potpredsednik LSV Aleksandar Marton i predsednik Gradske organizacije LSV Zrenjanin Dejan Čapo.

LSV logo

Kao se navodi oni smatraju da su ovakve poruke nedopustive i da predstavljaju narušavanje intengriteta institucije zaštitnika građana, ali i napad na građanku Zrenjanina, njenu porodicu i imovinu.
- Očekujemo da će nadležne institucije u najkraćem mogućem roku pronaći i utvrditi odgovornost počinioca – piše u saopštenju. Marton i Čapo su na kraju poručili da Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati pred ovakvim pojavama i da će se uvek glasno suprotstaviti svemu što nije u interesu građanki i građana ili ugrožava njihova prava i slobode.

(BILSV, 03.02.2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook