Osuda napada na prostorije NSPRV u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 06. 2018. | Komentara: 0

Osuda napada na prostorije NSPRV u Zrenjaninu

Zrenjanin, 14. jun 2018 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin osuđuje vandalski napad na prostorije Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine (NSPRV) u Zrenjaninu.

LSV

NSPRV je obavestio javnost da su nepoznati počinioci polupali prozore na prostorijama sindikata u samom centru grada.

LSV traži hitnu reakciju nadležnih organa i privođenje počinilaca licu pravde.

Bezbednost svih građana mora biti na prvom mestu, te vlasti moraju obezbediti sigurnost i imovinu svakog pojedinca, organizacije ili institucije.


Aleksandar Marton 
odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Četvrtak, 10. 05. 2012. | Komentara: 0

Poklonjene knjige osnovnoj školi

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa predsednicom Gradskog odbora Omladine LSV u Zrenjaninu Božanom Vukadinović, poklonio je danas zrenjaninskoj OŠ "Đura Jakšić" knjige, koje su omladinke i omladinci sakupili tokom akcije "Knjiga se srcem daje".
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Ne dopuštam da se Zrenjanin utopi u prosek

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina Bojan Kostreš istakao je prilikom današnje posete Nezavisnom sindikatu penzionera javnih službi Zrenjanin da  Liga, od svog osnivanja, pa do danas, pokušava da uradi dve stvari: da sačuva prava svih ljudi koji žive u Vojvodini, bez obzira na veru, naciju i kada su u nju došli, kao i da se izbori da ono što se zaradi u Vojvodini ostane Vojvođankama i Vojvođanima.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 05. 2012. | Komentara: 0

Akcija Vojvođanski monopol

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je danas u centru grada akciju pod nazivom „Vojvođanski monopol“, čiji je cilj ukazivanje na značaj vraćanja vojvođanske imovine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook