Peticija za uređenje prilaza

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 14. 12. 2011. | Komentara: 0

Peticija za uređenje prilaza

PANČEVO – Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine sa Strelišta uputio je peticiju Gradskom veću i Direkciji za izgradnju grada Pančeva da se uredi prilazni put do zgrada u Ulici Bore Stankovića pod brojevima 1, 3, 5, 7 i 9 na Strelištu.

LSV PančevoPeticiju je potpisalo više od 90 odsto stanara u sve četiri zgrade ovog najvećeg gradskog naselja. Zgrade u Ulici Bore Stankovića brojevi 1, 3, 5, 7 i 9, među prvim su višespratnicama sazidanim na Strelištu. Iako naselje Satrelište važi za jedno od najurbanijih, da bi došli do svojih stanova stanari ovih zgrada već više od 40 godina prolaze kroz blato i vodu, a uličnu rasvetu oko zgada nikad nisu ni imali.

– Pokrenuli smo ovu akciju u ime stanara ovih zgrada koji niko do sada nije uzimao u obzir, a koji zbog toga već decenijama žive u uslovima neprimerenim jednom gradu kao što je Pančevo. Najproblematičnije je nepostojanje ulične rasvete, a naročito u ovom periodu kada je mrak već od pet posle podne, i kada su svi, a naročito deca koja se vraćaju iz škole, u stalnom riziku od napada pasa lutalica, ali i blatnjavih i klizavih prilaza kućama – objasnio je predsednik MO LSV Strelište Dragan Sel. Potpisanu peticiju članovi mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine predali su Gradskom veću i nadležnoj Direkciji za izgradnju grada, od koje traže da rešavanje ovog problema uvrsti u prioritete u svom planu rada za narednu godinu.

(BILSV, 14. 12. 2011.)



Odbori LSV | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

I u Bečeju puna plata za trudnice

BEČEJ - Budućim bečejskim trudnicama će se, na inicijativu Lige socijaldemokrata Vojvodine, isplaćivati 100 posto zarade za vreme privremene sprečenosti za rad zbog komplikacija u vezi sa trudnoćom.
Odbori LSV | Petak, 16. 12. 2011. | Komentara: 0

Jovanović prekrečio poruke mržnje

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović prekrečio je 16. decembar kukasti krst i grafit mržnje na kući u Ulici Janka Veselinovića 11.
Odbori LSV | Petak, 16. 12. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini je potreban i KBC Novi Sad

NOVI SAD – Zahvaljujući angažmanu stručnih saveta i poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine, Regionalnim prostornim planom AP Vojvodine predviđena je izgradnja Kliničko-bolničkog centra u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook