Podrška odžačkim paorima

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Podrška odžačkim paorima

Odžaci, 06. marta - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Odžaci zahteva da policija što pre pronađe osobe koje su odnele kompletnu dokumentaciju u vezi sa licitacijom državnog zemljišta iz zgrade Opštine.

Traktori

Činjenica da je dokumentacija otuđena iz zgrade Opštine, uprkos video nadzoru, predstavlja javni šamar kako našim paorima, tako i Opštini, kao instituciji, pa zato hitnu reakciju očekujemo i od nadležnih u lokalnoj vlasti.

Dok se to ne rasvetli, blokadu opštinskih institucija smatramo legitimnim činom paora, čija su prava na pravednu i transparentnu licitaciju očigledno ugrožena.

Pored očiglednog javašluka u opštinskim institucijama, ovaj slučaj ukazuje da svakako treba ispitati da li je u pozadini ovakvog skandala korupcija. Tim pre,  jer se problemi u vezi sa opštinskim poljoprivrednim zemljištem ne pojavljuju prvi put.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
OdžaciOdbori LSV | Sreda, 22. 01. 2020. | Komentara: 0

Ni posle tri nedelje ne znamo ko su fašisti koji su uvredili žrtve racije

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem, danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Vojvodina je rešenje, Vojvođanski front je rešenje

Liga socijaldemokrata Vojvodine aktivno radi na tome da se obezbede uslovi da građani Zrenjanina žive pristojno od svog rada, dobiju zdravu pijaću vodu, udišu čist vazduh i imaju rešeno pitanje kafilerije, savremenog načina odlaganja i upravljanja otpadom. 
Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Srbija mora ući u Evropsku uniju, ili će nam sva deca otići tamo!

Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na više lokacija u gradu tokom vikenda, delili su letke i razgovarali sa građanima o važnosti što bržih evropskih integracija naše zemlje i zašto Evropska unija nema alternativu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook