Podrška odžačkim paorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Podrška odžačkim paorima

Odžaci, 06. marta - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Odžaci zahteva da policija što pre pronađe osobe koje su odnele kompletnu dokumentaciju u vezi sa licitacijom državnog zemljišta iz zgrade Opštine.

Traktori

Činjenica da je dokumentacija otuđena iz zgrade Opštine, uprkos video nadzoru, predstavlja javni šamar kako našim paorima, tako i Opštini, kao instituciji, pa zato hitnu reakciju očekujemo i od nadležnih u lokalnoj vlasti.

Dok se to ne rasvetli, blokadu opštinskih institucija smatramo legitimnim činom paora, čija su prava na pravednu i transparentnu licitaciju očigledno ugrožena.

Pored očiglednog javašluka u opštinskim institucijama, ovaj slučaj ukazuje da svakako treba ispitati da li je u pozadini ovakvog skandala korupcija. Tim pre,  jer se problemi u vezi sa opštinskim poljoprivrednim zemljištem ne pojavljuju prvi put.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Odžaci



Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.
Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

NOVI SAD - Članice i članovi Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine "Sava Kovačević" priključili su se akciji podele bicikala učenicima osnovnih škola u okviru aktivnosti Gradske uprave za saobraćaj i puteve.
Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Nema kulture sa praznim stomakom

ZRENJANIN – Bez suštinskih reformi celog sistema nemoguće je poboljšati stanje u kulturi Srbije, a kamoli kulturu lokalne sredine. Svaki pokušaj se završava na pojedinačnom entuzijazmu – upozorio je danas kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook