Podrška odžačkim paorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 0

Podrška odžačkim paorima

Odžaci, 06. marta - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Odžaci zahteva da policija što pre pronađe osobe koje su odnele kompletnu dokumentaciju u vezi sa licitacijom državnog zemljišta iz zgrade Opštine.

Traktori

Činjenica da je dokumentacija otuđena iz zgrade Opštine, uprkos video nadzoru, predstavlja javni šamar kako našim paorima, tako i Opštini, kao instituciji, pa zato hitnu reakciju očekujemo i od nadležnih u lokalnoj vlasti.

Dok se to ne rasvetli, blokadu opštinskih institucija smatramo legitimnim činom paora, čija su prava na pravednu i transparentnu licitaciju očigledno ugrožena.

Pored očiglednog javašluka u opštinskim institucijama, ovaj slučaj ukazuje da svakako treba ispitati da li je u pozadini ovakvog skandala korupcija. Tim pre,  jer se problemi u vezi sa opštinskim poljoprivrednim zemljištem ne pojavljuju prvi put.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Odžaci



Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook