Poklonjene knjige osnovnoj školi

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 10. 05. 2012. | Komentara: 0

Poklonjene knjige osnovnoj školi

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa predsednicom Gradskog odbora Omladine LSV u Zrenjaninu Božanom Vukadinović, poklonio je danas zrenjaninskoj OŠ "Đura Jakšić" knjige, koje su omladinke i omladinci sakupili tokom akcije "Knjiga se srcem daje".

LSV

- LSV već devetu godinu zaredom organizuje ovu akciju, a  mlade aktivistkinje i  aktivisti prikupljene knjige od darodavaca svih uzrasta i profila, poklanjaju  školama i drugim ustanovama – istakao je Vladimir Vasiljev, dodajući da se na taj način daje doprinos kulturnoj razmeni, ali i  podstiču  građanke i građani na humanosti i solidarnost.

- Naša akcija svake godine ima sve veći odziv i efekat, a  kao i sve aktivnosti Lige, usmerena je na opšte dobro svih, zato što živimo ovde – poručio je Vasiljev koji je danas OŠ “Đura Jakšić” uručio preko sto knjiga. Božana Vukadinović je podsetila da se tradicionalnom akcijom skupljanja knjiga i kasnije njihovim poklanjanjem, pomaže školama u Zrenjaninu i mladim ljudima kod kojih se promoviše navika pomaganja i afirmiše kultura čitanja. Kako je istakla, na taj način doprinosi se sredini u kojoj se živi i u kojoj mlade Zrenjaninke i Zrenjaninci treba i da ostanu.

(BILSV, 10.05.2012.)Odbori LSV | Utorak, 02. 06. 2020. | Komentara: 0

Osam dugih godina lažnih obećanja

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuju da je proteklih 8 godina bilo izuzetno teško za grad Zrenjanin i sve Zrenjanince. Grad su vodili ljudi koji su sve vreme građanima davali lažna obećanja, a grad doveli na ivicu propasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Kisačani: Vojvođanski front pokazao da ima ko da nas čuje i razume

Po ko zna koji put u proteklom periodu, i danas su kandidati i kandidatkinje liste Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Novi Sad za odbornike u Skupštini grada razgovarali sa građanima ispred pijace u Kisaču.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook