Poklonjene knjige osnovnoj školi

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 10. 05. 2012. | Komentara: 0

Poklonjene knjige osnovnoj školi

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa predsednicom Gradskog odbora Omladine LSV u Zrenjaninu Božanom Vukadinović, poklonio je danas zrenjaninskoj OŠ "Đura Jakšić" knjige, koje su omladinke i omladinci sakupili tokom akcije "Knjiga se srcem daje".

LSV

- LSV već devetu godinu zaredom organizuje ovu akciju, a  mlade aktivistkinje i  aktivisti prikupljene knjige od darodavaca svih uzrasta i profila, poklanjaju  školama i drugim ustanovama – istakao je Vladimir Vasiljev, dodajući da se na taj način daje doprinos kulturnoj razmeni, ali i  podstiču  građanke i građani na humanosti i solidarnost.

- Naša akcija svake godine ima sve veći odziv i efekat, a  kao i sve aktivnosti Lige, usmerena je na opšte dobro svih, zato što živimo ovde – poručio je Vasiljev koji je danas OŠ “Đura Jakšić” uručio preko sto knjiga. Božana Vukadinović je podsetila da se tradicionalnom akcijom skupljanja knjiga i kasnije njihovim poklanjanjem, pomaže školama u Zrenjaninu i mladim ljudima kod kojih se promoviše navika pomaganja i afirmiše kultura čitanja. Kako je istakla, na taj način doprinosi se sredini u kojoj se živi i u kojoj mlade Zrenjaninke i Zrenjaninci treba i da ostanu.

(BILSV, 10.05.2012.)Odbori LSV | Utorak, 19. 11. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne poznaje reč lokalpatriotizam

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje od čelnika gradske vlast u Zrenjaninu da bar povremeno pokažu, makar minimalan stepen lokalpatriotizma. Nažalost, njihovo svakodnevno delovanje ukazuje na suprotno.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 11. 2019. | Komentara: 0

Šnel štrase, autoput, autodrom?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upitao je danas kada će zaista početi da se radi na dugo najavljivanim auto-putevima Zrenjanin-Beograd i Zrenjanin-Novi Sad.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 11. 2019. | Komentara: 0

Obećano - opet neispunjeno!

Članovi Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine juče su, zajedno sa građanima, obišli trasu obilaznice kako bi utvrdili da li je ispoštovan rok za završetak radova koji je od strane investitora definisan za oktobar 2019. godine, kako i stoji na gradilišnoj tabli.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook