Poklonjene knjige osnovnoj školi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 10. 05. 2012. | Komentara: 0

Poklonjene knjige osnovnoj školi

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa predsednicom Gradskog odbora Omladine LSV u Zrenjaninu Božanom Vukadinović, poklonio je danas zrenjaninskoj OŠ "Đura Jakšić" knjige, koje su omladinke i omladinci sakupili tokom akcije "Knjiga se srcem daje".

LSV

- LSV već devetu godinu zaredom organizuje ovu akciju, a  mlade aktivistkinje i  aktivisti prikupljene knjige od darodavaca svih uzrasta i profila, poklanjaju  školama i drugim ustanovama – istakao je Vladimir Vasiljev, dodajući da se na taj način daje doprinos kulturnoj razmeni, ali i  podstiču  građanke i građani na humanosti i solidarnost.

- Naša akcija svake godine ima sve veći odziv i efekat, a  kao i sve aktivnosti Lige, usmerena je na opšte dobro svih, zato što živimo ovde – poručio je Vasiljev koji je danas OŠ “Đura Jakšić” uručio preko sto knjiga. Božana Vukadinović je podsetila da se tradicionalnom akcijom skupljanja knjiga i kasnije njihovim poklanjanjem, pomaže školama u Zrenjaninu i mladim ljudima kod kojih se promoviše navika pomaganja i afirmiše kultura čitanja. Kako je istakla, na taj način doprinosi se sredini u kojoj se živi i u kojoj mlade Zrenjaninke i Zrenjaninci treba i da ostanu.

(BILSV, 10.05.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.
Odbori LSV | Petak, 02. 02. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura se ne meša u svoj posao i dopušta neljudski tretman prema radnicima Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani traži od svih nadležnih državnih organa, kao i od zrenjanske lokalne samouprave, da najzad počnu da rade svoj posao i učine sve da se ispoštuju zakonske obaveze kineskih investitora u fabrici Linglong. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook