Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 06. 2018. | Komentara: 0

Posle višegodišnjih zahteva ligaša, radovi u Galackoj konačno počeli

KIKINDA – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinda Miroslav Grujić pozdravio je početak radova na uređenju stambenog bloka „Galacka“. Radovi na uređenju pešačkih staza i mobilijara su počeli pre nekoliko dana i to posle skoro 20 godina i više Grujićevih apela za skupštinskom govornicom.

LSV

- Dugi niz godina pešači su suočeni s pukotinama i rupama koje zjape iz uništenih staza i trotoara. Da ne pričam kako prostor ispred zgrade izgleda nakon jačeg pljuska. O izgledu onog što je ostalo od fontane izlišno je i govoriti. Više puta sam i za skupštinskom govornicom ukazivao na ovaj problem i sugerisao da se otpočne s radovima. Nadam se da će neimari posao kvalitetno obaviti i da će ovaj prostor, na duže vreme, konačno biti uređen. Drago mi je što su radovi počeli pre nekoliko dana – kazao je Grujić. 
(BILSV, 13.06.2018)



Odbori LSV | Četvrtak, 03. 01. 2013. | Komentara: 0

Vlast pogazila reč i postavila direktora javnog preduzeća sa srednjom školom

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu ocenila je danas da je odluka Skupštine grada Zrenjanina da na mesto direktora JP "Turistički centar" može doći osoba sa završenom srednjom stručnom spremom skandalozna.
Odbori LSV | Petak, 28. 12. 2012. | Komentara: 0

Kolika je zarada Ivana Bošnjaka?

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu podseća gradonačelnika Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se i dalje nije izjasnio o tome koliko je para zaradio dok je obavljao dve funkcije.
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 12. 2012. | Komentara: 0

Pomen vojvodi Šupljikcu

PANČEVO – Povodom 164 godine od smrti prvog velikog vojvode Srema, Banata, Bačke i Baranje, Stevana Šupljikca danas, 27. decembra, u organizaciji GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo položen je venac na spomenik vojvodi Šupljikcu na platou ispred pančevačke bolnice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook