Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 11. 2017. | Komentara: 0

Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

ZRENJANIN – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je obustavljanje vodosnabdevanja putem nove fabrike vode u Zrenjaninu veliki problem za stanovnike ovog grada, zbog čega će on postaviti pitanje odgovornosti nadležnih.

LSV

- U Zrenjaninu je obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode, a da korisnicima nije isporučen nijedan litar pijaće vode. To je veliki problem za stanovnike našeg grada, pa ću zajedno sa ostalim odbornicima LSV postaviti pitanje odgovornosti nadležnih. U Zrenjaninu se očekuje pijaća voda još o septembra 2015. za kada je bio rok za početak rada fabrike – naveo je Kostreš u rubrici „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

(BILSV, 13.11.2017)



Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine javno postavlja pitanje Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije (DSS) da li je tačno da su odustali od inicijative za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o potpisivanju Sporazuma između Beograda i Prištine, zato što bi to dovelo do pada gradske vlasti?
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Ligaši osvojili Savete MZ Dupljaja i Crvena Crkva

BELA CRKVA – Na izborima za Savete mesnih zajednica Dupljaja i Crvena Crkva, održanim prethodnog vikenda, Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla su odličan rezultat, na osnovu kojeg će imati i predsednike tih Saveta.
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Prekomponovana vlast i u Opovu

OPOVO – Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Opovo, koalicija grupe građana Milorad Soldatović, DS i SDPS sa SNS i URS  izglasala je razrešenje predsednika Skupštine opštine Opovo, funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine Petra Horvata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook